Димитър Шейтанов е един от бившите играчи на Левски, които могат да

...
Димитър Шейтанов е един от бившите играчи на Левски, които могат да
Коментари Харесай

Левски се насочва към свой юноша за вратарския пост

Димитър Шейтанов е един от някогашните играчи на Левски, които могат да се завърнат на " Герена ". " Сините " работят интензивно по зимната си селекция, като в клуба преглеждат както незнайни у нас имена, по този начин и хора, добре познати на " Георги Аспарухов ". Шейтанов е станал настоящ в последно време след грешките на Пламен Андреев, както и неразбираемото бъдеще на Николай Михайлов.

Димитър Шейтанов е на 24 години и натрупа много опит за Септември София, където е неизменим номер 1 от 2022 година насам.

На " Герена " са подготвени да простят на юношата си за решението му през 2019 година, когато отхвърли да подпише контракт с клуба и избра да потърси шанса си в чужбина. Първо бе на проби в Астън Вила при Джон Тери, а по-късно се опитва и в Лийдс. Стражът обаче не съумя да си обезпечи контракт на Острова и в последна сметка се озова в Авай, Португалия. След това той реши, че е по-добре да се прибере у нас, където откри своето място в Септември.

През предходната зима той бе мечтан от ЦСКА, само че до трансфер не се стигна. От това може да намаже Левски. " Сините " обаче може да срещнат сериозна конкуренция за подписа му. Освен това те би трябвало да побързат, тъй като се гласят съществени вратарски рокади в елита.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР